lilith trapt de nieuwe #boostyourpositivity campagne af

IMG_1684Al voor de vorige campagne van Activia ten einde liep kregen ambassadrices Lies en ikzelf regelmatig de vraag of er pretty please een vervolg kwam. Fijn nieuws: dat vervolg start zelfs vandaag. Deze keer gaan we eerder met thema’s werken dan met concrete opdrachten, zodat iedereen vrij is om zich te laten inspireren op een manier die bij hem of haar past. Of dat nu door het schrijven van een blogpost, het meedoen met een Instagramchallenge of iets anders is, maakt niet uit. Er is weer een site waarop alles wordt verzameld, omdat we weten dat het doorklikken en andere blogs leren kennen de helft van de fun was, vorige keer.

Ik had het geluk dat ik deze nieuwe reeks mocht aftrappen met een van mijn favoriete thema’s, namelijk: het ontbijt. Al helemaal omdat daar een geweldige brunch aan te pas kwam op een toplocatie in de Vlaamse Ardennen. Met de boodschap: nodig eens drie vriendinnen uit voor wat me-time op zaterdagochtend. Het was maar een woord!

Jammer voor mijn vriendinnen, maar ik gooide het over een andere boeg. Door drie blogsters uit te nodigen die ik al heel lang volg, maar nooit eerder IRL zag. Ze konden ook nog eens alle drie, en dus had ik de ongelooflijke chance om samen met Soetmin, Kelly en Josefien de voetjes onder een Pinterestwaardige tafel te kunnen schuiven op een zonovergoten ochtend, die ons allen deed verzuchten dat we precies op vakantie waren in de Provence. Als ik de foto’s, die nog maar enkele weken geleden genomen zijn, en het bijhorende filmpje nu zie, dan lijkt het een beetje een andere wereld. Al kan het doordat ik heel het weekend in rainy Krakau heb doorgebracht, in plaats van in deze Belgische nazomer.

IMG_1686

IMG_1691IMG_1713Ik kan hier alleen maar met een geweldig gevoel van heimwee op terugkijken, eigenlijk. En in bewegend beeld is het precies nog meer Pinterest.

De komende week zal het hier dus draaien rond ontbijt en ochtendrituelen, en dat thema mogen jullie gerust overnemen ter inspiratie op jullie eigen kanalen. In de volgende weken gaan ook Lies, Alidz en Emilie meedoen en thema’s lanceren.

Heb je zin om tips te delen, of je beklag te doen over hoe druk je ochtendspits is (I hear you, sister!) of heb je een leuk ontbijtrecept? Deel het, en schrijf je in via de site zodat we massaal kunnen komen doorklikken. Er zijn deze week twee ook twee Instagramchallenges: #showyourmorning en #mybedhead, waaraan je zoveel mag deelnemen als je wilt. Hang er meteen ook de #boostyourpositivity hashtag aan vast, en dan kan iedereen komen kijken hoe jouw ochtenden eruit zien.

IMG_2757 IMG_2759

Oh, en nog leuk nieuws: iemand anders maakt ook kans op een net zo zalige lunch als wij hadden, via boostyourpositivity.be. En mocht dat niet lukken, dan komen er de volgende weken nog een pak meer leuke activiteiten en thema’s aan waarmee jullie zeker weg gaan kunnen.

Zin om mee te doen? Schrijf dan deze week rond het thema “Ochtenden kunnen behoorlijk druk zijn. Hoe zien die van jou eruit en hoe slaag je erin om ze goed te doorspartelen?”. Registreren kan weer hier.

We zijn dus weer vertrokken, en ik heb er geweldig veel zin in! Ik hoop jullie ook! :)

Reacties

 1. sop.hie.s

  joepie!!… vorige keer volgde ik vanop de zijlijn (en inderdaad, mijn blogwereld is serieus opengetrokken toen). Deze keer probeer ik wat actiever mee te doen :)

 2. Ziezo mezelf geregistreerd :D

  Morgen een poging ondernemen mijn ochtendrituelen vast te leggen op de gevoelige plaat.

 3. lobke

  Ik heb (nog) geen blog maar wil wel graag meedoen met de Instagram-challenges. Mag dat ook als je nooit Activia eet? ;-)
  Hoewel ik ook hele boeken kan schrijven over ochtendspitsen zenne. Ik kijk al uit naar al die blogs die mij gaan vertellen hoe het beter kan (of mij laten zien dat het bij iedereen even erg is)

  1. Neen, deze editie jammergenoeg niet, maar je kunt wel een brunch winnen voor jezelf. En niemand houdt ons tegen om nog eens een meetup te doen, natuurlijk, maar die hangt niet aan deze actie vast. :)

 4. Oh heerlijk! Heb weer keiveel zin om mee te doen! Bedankt voor de inspiratie ;-) En wat zag er dat gezellig uit daar! Ik wil ook wel eens zo ontbijten met jou ;-)

 5. Woot woot! Mijn ochtenden zien er feitelijk meestal nogal chillen uit, nogal evident zo zonder kinderen, maar ik blog mee! En op Instagram doe ik alleszins mee met de eerste challenge. De tweede, ahum, awel, misschien :)
  En moeha, mijn scheef gezicht! En zo serieus, hahaha!

 6. Heel toffe challenge! Ik doe mee! Al ben ik geen ochtendmens en verlopen onze ochtenden meestal nogal chaotisch… Maar ik ben benieuwd naar de tips van de rest om alles ineens heel gestructureerd en rustig te laten verlopen ;-)

 7. Een super leuk idee, enkel ben ik niet zo van het verplicht over een thema bloggen, meer van wat komt dat komt, toevallig vanmorgen iets binnen het thema, maar dat is echt vooral toeval!

 8. Ik heb mij geregistreerd, maar weet er iemand of je naam onmiddellijk in die lijst verschijnt (weet niet meer hoe snel dat vorige keer ging)? Ik heb nl. geregistreerd met mijn iPhone en nu weet ik niet of het al dan niet gelukt is.

 9. Ik doe deze keer niet mee, maar wens jullie allen veel mooie momenten.
  Voor mij is het gewoon op dit moment teveel van het ‘goede’.

 10. Dat lijkt me wel eens leuk ditmaal! Is het 1 thema per week, of meer? En hoeveel weken duurt dat? Ik vind het niet terug op de site.

  1. Hey Klaasje, om de twee weken een thema, en de laatste is begin november geloof ik. Je kunt dus inspringen wanneer je maar wilt, en zo vaak meedoen als je wilt. Het is behoorlijk los. :)

 11. Joepiedepoepie!
  Keiblij dat er nog een.vervolg kwam op #boostyourpositivity :)
  En chance dat ik mijn planning voor oktober nog moet maken :p

 12. Kim

  hoera! En ja die blogmeeting moet er zeker komen, aangezien ik er de vorige keer niet bij kon zijn en ik jullie dus nog steeds allemaal wil ontmoeten (of bijkletsen met diegenen die ik al wel ken)!

 13. Valérie

  Je ziet er fantastisch mooi uit in het filmpje!! Voila, to boost your positivity, zoals ze dat zeggen :)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>