lilith neemt deel aan “40 dagen bloggen”

Schermafdruk 2018-02-14 16.00.56Ik ging er echt niks meer bijnemen de komende tijd. Mijn agenda zit boordevol, dus dat is maar logisch.

En toch.
En toch.

Een paar dagen geleden zei mijn lief dat het jammer is dat ik nog maar weinig blog.
Al helemaal over gewone, persoonlijke dingen. Natuurlijk snapt hij waarom, wij verzuipen samen om ter hardst en soms is er gewoon weinig tijd en zin.

Maar net daarom.
En omdat ik het ook jammer vind.
Omdat ik het mis.

Omdat ik weet hoeveel deugd ik heb van gewoon bloggen zonder nadenken waarover.
Omdat ik echt nog altijd geniet van gewoon stukjes schrijven.
Omdat ik het ooit al eens 212 dagen heb volgehouden om elke dag te bloggen. (SAY WHAT?!!)
Omdat ik weet dat het met bloggen is van hoe meer ik dat doe, hoe makkelijker en leuker ik het vind.

Omdat ik zot ben.
Goed, goed zot.

Daarom ga ik meedoen aan de 40 dagen bloggen-challenge van Kathleentje.

Ik heb er zin in. Echt waar.
Ik hoop jullie ook.
En ik mag zes dagen skippen als ik wil, zegt Kathleen.

Dus dat is maar 34 dagen bloggen.
Daar draaien wij oerbloggers onze hand toch niet voor om, zeker?

De kop, hij is eraf!

Reacties

  1. Ik doe mee! Hoewel ik ook nogal een drukke agenda heb met voltijds werken, sollicitaties en eindstage van de lerarenopleiding. Het leven is van de drukke mensen!

  2. ‘k wou je het slechte nieuws brengen dat de vasten 46 dagen duurt – 6 “zondagen” waar je niet moet op vasten. Maar anderen waren me voor.

    Maar wel tof, dat je vaker, wat meer persoonlijke, spontanere posts zou willen schrijven. Die begon ik hier toch ook te missen.

  3. Ooh, wat fijn! Ik kom graag lezen. Aan schrijven ga ik zelf niet toekomen, want ik moet al die blogjes gaan lezen natuurlijk! :)

  4. Het klopt echt wel dat je naarmate je meer blogt ook steeds meer inspiratie krijgt. Net als jij heb ik lange tijd dagelijks geblogd (ongeveer een jaar lang als ik me niet vergis) maar ik doe nu net het tegenovergestelde en probeer me te beperken tot 4 à 5 posts per week. Niet dat het me altijd lukt – soms verschijnt er weer wel een week lang dagelijks een artikel. Net daarom ga ik het me niet moeilijker maken door mee te doen aan 40dagen bloggen. Ik ken mezelf dan ben ik meteen weer vertrokken. Wel vind ik het super leuk om deze periode bij mijn favoriete bloggers meer artikels te zien verschijnen.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>