lilith heeft geen perfect huishouden (no shit Sherlock!)

Werk&Leven_Kelly&Anouck-14

Afgaand op de vorige post waarin ons huis te zien is zou je misschien denken van wel, maar jullie wisten gelukkig al dat er heel wat gejank, gefret en opgeruim aan te pas komt om de crib in de conditie te krijgen waarin hij zich op de foto’s bevindt. (mocht je nog geen antwoord hebben gekregen op je mail, dan is dat omdat de overrompeling om te komen kijken nogal enorm is. Beetje geduld)

Maar goed, mijn huishouden, dus.
Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het bolt.
Omdat ik te weinig doe, te weinig delegeer, het te weinig graag doe ook.
Dan ga ik liever poseren met een wasmand op mijn hoofd bij een vriendin, ofzo.

Je hoort er alles over in de nieuwste episode van Werk & Leven: “Je moet het perfecte huishouden hebben“. Featuring Anouck-delegation-Meier en Joke-organization-Himpens, aka Practical Joke.

Zeker eens gaan luisteren als je alles wilt weten over mijn menage en gebrek aan controle erover.
En je ineens ook abonneren, dat is gratis en dan krijg je nieuws als episode 3 er is.

Enjoy!

Deze post maakt deel uit van de 40 dagen bloggen-challenge. Dit is dag 17/40. 

(Foto: Ellen van den Bouwhuysen Photography)

Reacties

 1. Diegenen met een perfect huishouden vergeten ondertussen te leven vrees ik. En ik leef graag, dus…
  Ik moet echt die podcasts eens proberen!

 2. Het perfecte huishouden. O, bestaat dat? :)
  Ik ben de laatste weken teruggekeerd naar de FLY-lady (google maar). Het is een beetje een rare website, maar wel erg oppeppend. FLY staat voor finally loving yourself, en door routines te ontwikkelen en je bed elke dag op te maken, kan je dat bereiken. Wat mij vooral oppept is het idee dat je niet behind bent, maar dat je gewoon bent waar je bent. De routines zijn inderdaad klein en makkelijk, al ervaar ik dat het me ’s ochtends wel lukt en ’s avonds door het bekkenprobleem niet. Maar het principe ‘werkt’ dus wel.

 3. Bij de eerste podcast is het me niet gelukt om ‘m te kunnen beluisteren, wellicht heb ik iets fout gedaan. Maar ik ga mijn schade inhalen en dat eens deftig uitzoeken.
  En o, wat een zalige foto is dat! :)

 4. In onze vriendinnengroep op whattsapp post ik soms een foto van mijn bikini handwas die ik pas in december zie zitten om te doen. Kwestie dat we niet meedoen aan die perfect desperate housewife mythes.

 5. Ik ken ze, de in mijn ogen perfecte huishoudens, waar je perongeluk binnen loopt en ze zich verontschuldigen voor de rotzooi terwijl je serieus overweegt of je de grond zou kunnen likken, en zelfs daar vinden ze dat het dus nooit genoeg is. Ik probeer het los te laten. Steriel zal het hier niet worden. Ik hou wel van opgeruimd maar merk dat ik er wel klaar mee ben als beneden toonbaar is. Even…

 6. Evi

  Zalige foto! En straks eens luisteren naar die podcast want de vorige vond ik al fantastisch

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>