5 beelden, 5 dingen

IMG_4134 IMG_3011IMG_3003IMG_4190Werk&Leven_Kelly&Anouck-4 kopie
 1. De Kattenstoet was de max. Met twee kindjes die met open mond heel de stoet hebben bekeken en kilo’s snoep opvingen en kregen van de rijen bejaarde Engelsen voor ons. Met Cieper de poes die ons zo maar even photobombde aan de Menenpoort. Met perfect stoetweer zonder een druppel regen, en een indrukwekkende kattenworp vanop de Lakenhalle. Topweekend à Ypres, quoi.
 2. We zijn net terug van twee dagen Disneyland. Dat lag al lang vast wegens twee studiedagen en paste zoals altijd compleet niet in onze chaotische werk- en bouwplanning, maar het was wel tof en het was goed dat we er even uit waren.
 3. Ik ben ondertussen zo maar even vijftig dagen gestopt met cola light en andere frisdrank drinken, en aangezien mijn vorige pogingen altijd na een paar dagen zijn gestrand is dat het langste sinds dertig jaar. I KNOW!! Om dat te vieren heb ik mezelf zo’n fancy schmancy spuitwatermachien cadeau gedaan, en ik ben er zo content mee. Geen plastieken flessen meer, altijd spuitwater en mijn god, ik ben iemand geworden die blij is met een machine die spuitwater kan maken wtf.
 4. The Handmaid’s Tale ontdekt. Compleet geen tijd voor The Handmaid’s Tale, maar hoe goed is die serie? Even serieus. En zelfs ik zie waarom mensen vinden dat Elisabeth Moss op mij lijkt. Of ik op Elisabeth Moss, hoe je het wilt bekijken. Ik ben betrekkelijk zeker dat ik die rode kap zou rocken.
 5. Het is pokkedruk met de verhuis die eraan komt (uw plaat blijft hangen, lilithu) en het huis dat af moet, en het is niet evident, maar ik geraak nog altijd door mijn werk en deadlines. Ik heb daar maar een grote truc voor, en dat is batching als een onnozelaar. Volgende vrijdag geef ik een workshop over mijn favoriete productiviteitstruc op de eerste Productivity Friday van Werk & Leven, net als mijn collega Anouck, die er net zo’n fan van is als ik. Er zijn nog een paar plaatsjes maar niet veel meer. Wil je erbij zijn, schrijf je dan zeker in, want de inschrijvingen worden binnenkort afgesloten zodat we iedereen kunnen voorzien van een heerlijk ontbijt en een toffe goodie bag. Kom gerust af, het gaat leutig zijn. Ik doe dat niet veel, workshops geven, maar ik doe dat wreed graag, en naar het schijnt met enthousiasme.En ik lijk op Elisabeth Moss. Mits het juiste licht.
  Dus ik zou niet twijfelen.

Reacties

 1. Ik heb The Handmaids Tale opgenomen maar wacht nog even tot ik het boek uit heb.
  Super benieuwd !

 2. Elke

  The Handmaid’s Tale is echt ge-wel-dig! Ik word er opstandig en verdrietig tegelijk van, van die serie. Dringend tijd om dat boek van Margaret Atwood te lezen ook.
  En nu je het zegt: je lijkt inderdaad verdacht veel op Elisabeth Moss ;)
  Lees trouwens net dat zij blijkbaar ook Peggy Olson speelde in Mad Men, moh, wist ik totaal niet!

 3. De Handmaid’s Tale is echt fantastisch, wou er eigenlijk ook nog een blogpost aan wijden én ben ondertussen ook in het boek bezig, gewoon omdat het te geweldig is ;) En die vergelijking, ahja, ik zie het ook wel!

 4. Deborah

  Je lijkt inderdaad op Elisabeth Moss, zeg!
  Waar kijk je die serie? Vind ‘m niet op Netflix…

 5. vero

  Ja echt! elisabeth MOss… ze kwam me zo vertrouwd/bekend voor ;) en dan al die ‘opstandige’ gedachten die door haar hoofd spelen. Heerlijk rebels. Hoewel allemaal erg donker… heb nog maar 1 aflevering gezien, maar de rest volgt gauw ;-)
  Op netflix wel te vinden: alias grace, ook naar een boek van Margaret Atwood… zeer de moeite!

 6. Kim

  Handmaid’s tale is GESCHIFfT goed he! En seizoen 2 gelukkig ook. Ni normaal.

 7. Dexter met matching Cars jas en al :-) Waar is het beeld van de fancy schmancy spuitwatermachien please? :-)

 8. Ik zag helaas te laat dat die serie aan de gang was. Hopelijk wordt deze nog eens herhaald ergens…

 9. Deborah

  The Handmaid’s tale gevonden op vrtnu en gisteren eerste aflevering bekeken. Zotjes. kippevel. meer van dat!

 10. Mah jong zeg, Flo is groot geworden. Waar is je baby naartoe? (en ik had het moeten weten want mijn baby van zelfde leeftijd is ook wel degelijk helemaal verdwenen, maar toch. Zottekes).

  ‘k wou net vragen waar Lightning Mc Queen stond…Disneyland dus, logisch.

  Handmaid’s Tale…ok genoteerd , maar ‘k kan mijn “to watch” lijst niet meer bijhouden. help.

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>