100 happy days, week 4

#100happydaysFjiew, dat was zoals verwacht en voorspeld een drukke week, waarin ik soms bijna vergat om een foto te nemen van drukkigheid. Veel achter mijn bureau gezeten en onderweg geweest, en dat levert dus niet bijzonder veel happy beelden op. Of het zou moeten zijn dat gij happy wordt van op een trein zitten naast een stinkende vuilbak. Edoch: dit is het resultaat!

22_day

Op zondag brachten we een bezoekje aan mijn grootouders aan zee, waar de zon veel meer aanwezig was dan in het binnenland. Mijn grootmoeder is erg bang dat wij ondervoed gaan raken, en dus worden we altijd getrakteerd op een berg hapjes voor het middagmaal nog maar in zicht is. Dexter at zich een complete indigestie aan de garnaaltjes. Ik aan de ansjovis.

23_day

Op maandag begon ik aan een vervangingsweek bij Story en Storywood, wat als voordeel heeft dat ik al eens oude makkers tegenkom. Frederik en ik, we go back a long long way. Zo long way dat ik naar zijn trouwfeest met kamelen mag gaan. Ik vond ’s avonds ook geluk in Jani Kazaltzis tijdens Heylen en de herkomst. WHAT. A. GUY.

Processed with RookieOp dinsdag werd ik blij van deze fluogroene toast met avocado. Ik ben zot van avocado. En van toast. Ge kunt er u dus wel iets bij voorstellen.

25_day

Soms is geluk ook gewoon titels alsĀ “David Hasselhoed” bedenken. BAHAHAAHAHA. En dat gepubliceerd zien, volgende week. Geen dank, Storywoodlezend Vlaanderen, geen dank! I’m here all week!

26_day

Op donderdagavond tegen de verwachtingen in op tijd thuiskomen om de Dexmeister nog te kunnen zien: we waren daar allebei erg over te spreken, mijn lieveke en ik.

Processed with Rookie

Op vrijdag zat er een cadeautje in mijn bus van bij About A Brooch, een geweldige leuke webwinkel, als je het mij vraagt. (check deze reeks van Beverly Hills 90210!)

27_day

Op zaterdag deden we van ontbijtje in de HEMA voor een euro en boodschappen doen en was het in de namiddag beter weer dan we verwacht hadden, waardoor we de nieuwe iced tea konden gaan checken bij Mimi’s, in het zonnetje! De African Mint is net als de andere twee soorten bijzonder lekker.

Zin in meer #100happydays?

Dit was week 1.
En dit week 2.
En dit week 3.

Over naar week 5!

Reacties

  1. Altijd fijn, zulke vrolijkmakende plaatjes en verhaaltjes. Hopelijk wordt je weekend ook gevuld met blijmakende activiteiten en samenzijn!

    Fijne Pasen!

  2. Leuk om de fijne momenten op foto’s vast te plakken!
    Ik ontzie me dat altijd, om foto’s op mijn computer te zetten;
    Generatiekloofke zeker!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>