lilith geeft een bullet journal kerstpakket weg (haha, niet waar! DRIE!)

IMG_6524Dat bullet journalen in het jaar dat achter me ligt een en ander voor me heeft betekend is natuurlijk een understatement. In 2016 redde het fijne systeem van plannen en organiseren op papier me van opbouwende chaos, in 2017 gebruikte ik mijn bullet journal onder meer om mijn boek over bullet journalen, “Bullet Journal, de Handleiding” in te plannen. En dat ging goed, want de deadline werd gehaald, en als ik erop terugkijk kan ik alleen maar zeggen dat het weer een geweldig avontuur was. Zo’n boek schrijven, ik doe dat graag. Al helemaal als blijkt dat het met open armen ontvangen werd en nog steeds wordt, zowel hier als in Nederland. Elke keer ik het tegenkom ben ik blij, en trots, net als bij elke mail die ik ontvang van mensen die eindelijk klaar zijn beginnen zien in hun eigen chaos dankzij het systeem en het boek.

Waarom ik denk dat bullet journalen een geweldig idee is voor 2018?

 • omdat het heerlijk is om in de drukte van apps en sociale media terug te keren naar papier. Kopje thee, toffe balpen, en plannen is weer een genot in plaats van een gevecht tegen de notifications.
 • omdat het systeem simpel is en er toch voor zorgt dat ik eindelijk al mijn to do’s wat op orde heb, zodat er plaats over is in mijn hoofd voor andere zaken dan niet mogen vergeten dat het toiletpapier op is
 • omdat je helemaal niet creatief hoeft te zijn om ermee aan de slag te gaan. Hier blogde ik al eens over hoe echte mensen bullet journalen, en wat het voor hen heeft betekend
 • omdat het niet iets is dat je tijd kost, maar net tijd doet winnen. Als het niet zo is, dan heb je het waarschijnlijk nog niet volledig naar je hand gezet. Hier lees je nog enkele misverstanden over bullet journalen
 • omdat de winkels tegenwoordig vol liggen met toffe stiftjes en markers en je zo eindelijk weet waar je je verzameling schriften voor kunt gebruiken

Mocht het zijn dat jij je chaos wat wil bezweren in 2018, of je kent iemand waarvan je denkt dat die geholpen zou zijn met een goed systeem, dan heb ik geweldig nieuws. Ik mag drie heerlijke kerstpakketjes verloten onder mijn lezers. Daarin niet alleen de handleiding, maar ook een bullet journal, met van die heerlijke dots, waardoor je nog beter bullets kunt tekenen. Ideaal om er in 2018 eens echt werk van te maken.

Het enige dat je hoeft te doen is mij op deze Facebooklink laten weten waarom en voor wie je graag een pakketje met de Handleiding en een bullet journal wilt. Doe dat voor zondagnacht twaalf uur, en dan weet je maandag al of je hebt gewonnen. Heel veel succes ermee!

gepersonaliseerdebujo

(extra tip: voor iedereen die me de laatste maanden vroeg waar ik mijn bullet journals laat personaliseren? Dat doe ik bij Boekenhuis Theoria, als de geweldige mevrouw en meneer van Leuchtturm1917 uit Nederland komen met hun machien. Morgen, zaterdag 16/12, zijn ze er weer. Als je op zoek bent naar een supertof cadeau, ga dan zeker eens langs om je bullet journal te laten bedrukken met om het even welk woord dat je wilt.)

Reacties

 1. Jaaaaaaa ik wil hem eigenlijk heeeeeel graag voor mezelf winnen … ik heb je boek gekocht en gelezen (nav je boek over blogs, waar ik erg enthousiast over was) en ik ben heel erg geïnspireerd om ermee aan de slag te gaan …

 2. Jahaaa ik wil hem eigenlijk heeeeel graag voor mezelf winnen … ik heb je boek gekocht en gelezen (nav je blog-boek waar ik erg enthousiast over was) en ben zeer gemotiveerd om met bujo aan de slag te gaan!

 3. Stephanie O

  Egoistisch als ik leer te zijn, wil ik hem voor mezelf winnen. Na een chaotisch jaar met veel psychisch indrukwekkende gebeurtenissen en eindigend met een burn-out; denk ik dat een bullet-journal wat rust in mijn zo stressvolle hoofd kan brengen. Het zou de start van 2018 zachter maken!

 4. Camille

  Ik wil hem voor één van mijn zusjes. Ze begint aan een grote reis en wat extra structuur zal niet slecht zijn vermoed ik. Plus: ik wens haar evenveel rust in het hoofdals ik gekregen heb door te beginnen bullet journalen.

 5. Ik wil hem absoluut voor mezelf! Ik woon in Afrika en hier kan je sowieso al niet veel krijgen, maar we reizen ook nog eens veel en dus kunnen wat lijstjes daar zeker bij helpen! Kan ik meteen mijn meisjes leren hoe je jezelf goed en kleurrijk organiseert.

 6. De kansen om te winnen laat ik aan alle anderen, maar ik wil wel even laten weten dat ik dankzij jouw handleiding ook helemaal overstag ben gegaan. Ik dacht – door al die prachtige exemplaren op Pinterest – dat je heel creatief moest zijn om te kunnen bullet journalen, maar dat blijkt dus totaal niet waar te zijn. Al ben ik dus wel veel creatiever geworden, juist dankzij dat journalen. Sommige pagina’s zijn heel minimalistisch en praktisch, maar op de volgende pagina kan ik ook mijn creatieve ei kwijt en kan ik lekker prullen met papier, verf, stiften, … Heerlijk!
  Uit goeie bron heb ik ook vernomen dat de kerstman een echte Leuchtturm gaat meebrengen om 2018 goed te beginnen. Ik kijk er nu al naar uit :-)

 7. Ann Martin

  Ik wil graag een kans wagen voor zo’n hip kerstpakket….helemaal…voor mezelf. Omdat bullet journaling ook iets is helemaal van en voor jezelf. 💕

 8. Annemie Bosmans

  Ik heb er vaak over gepraat met mijn vriendinnen, over de voors en tegens van dat bullet journal principe van jou. Wij zijn er hier nog niet over uit.
  Misschien is dat nog de makkelijkste manier: er gewoon voor gaan, en dan nog geholpen door het winnen van zo’n pakket😉 Dus ja, graag Kelly!

 9. Ha! Omdat ik met mijn chaos de mensen rondom mij nu al tientallen jaren inspireer tot het maken van “behulpzame” lijstjes en ik erin slaag die elke keer toch weer te verliezen of gewoon “naast me neer te leggen”. Wat je zelf doet doe je beter dus ik wil zelf met volle goesting aan zo’n bullet journal beginnen!

 10. Nele

  ik wil er ook wel graag ééntje winnen.
  indirect voor mezelf, door het aan mijn man te schenken :):):)

 11. Mira

  Mag ik hier ook geldig meedoen wegens geen Facebookaccount?
  Ik zou het pakket graag delen: de handleiding voor mezelf en het journal zelf voor mijn beste vriendin met 3 kindjes, die uiteraard jouw tips ook mag lenen. Lijkt me win-win-win: ik kan dan een echt systeem opzetten ipv veel lijstjes in een schriftje, een mooi cadeau voor een vriendin en veel gespreksstof tussen ons! Door superveel tegenslag heb ik enkel dagen over aan het eind van de maand, en nooit centjes voor zulke ‘luxe’.

 12. anja vermeiren

  Hey, zou hem ook wel willen winnen, maar geen facebook. Helaas, dus geen kans voor mij.

 13. Ikke

  Ik hou van boekjes, stijfjes, lijstjes, … maar ik begin in ieder mooi, leuk boekje een ander lijstje, verhaal,… Ik krijg daar geen structuur in. Waarschijnlijk kan deze me helpen? Ik ding graag mee.

 14. Nele

  oei, ik had niet door dat het via Facebook moest …
  helaas dan, want ik ‘zit’ daar niet op ..

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>