100 happy days, week 5

#100happydays

Dit was geen gemakkelijke week voor 100 happy days. Niet zozeer omdat ik niet happy was, maar wel omdat ik veel heb gewerkt en mijn bureau zodoende niet veel uit ben geweest. Al lijkt dat door onderstaand overzicht al bij al wel mee te vallen, aka de magie van de fotografische blogselectie. Enjoy!

28_day

Zondag was Pasen. Dexter wist nog niet goed wat precies de bedoeling was van die mand en die eitjes bij opa en oma, maar ik wist wel dat ik het allemaal vreselijk koddig vond.

Processed with Rookie

Op paasmaandag heb ik vooral veel geschreven terwijl mijn mannen naar de binnenspeeltuin waren. In de namiddag liet ik mezelf en mijn kind uit, tussen de regenbuien door.

Processed with Rookie

Op dinsdag heb ik veel geschreven en was ik blij toen ik mijn kind terug zag. Toen nam ik deze foto, volgens mijn broer precies een aapje dat naar de maan geschoten zal worden. Stel je voor. :(31_day

Woensdag werd deze blog tien, en dat vierden jullie door veel langs te komen, wat fijn was. 32_day

Op donderdag ging ik langs bij de uitgeverij en lagen deze foldertjes daar. Ik onder een foute vriend, zeg, hoe echt allemaal. Ik werd ook erg happy van een shopping spree bij Sissy Boy. I LOVE SISSY BOY. <3

33_day

Op vrijdag diepte ik deze schoenen op uit mijn kast, en besefte ik dat die achttien jaar oud zijn. No shit. Daar werd ik tegelijk happy en :unk: van.

34day

Gisteren bezocht ik mijn vroegere middelbare school wegens dat mijn kind er dra naar het kleuterschooltje zal gaan en beleefde ik een gigantische trip down memory lane. ’s Avonds werd er ernstig gedecompresseerd met vriendin J. na een drukke werkweek. Het was nodig. Ik kan er weer tegen voor week 6, op die manier. Jupla!

Zin in meer #100happydays?

Dit was week 1.
En dit week 2.
En dit week 3.
Week 4 staat hier.

Reacties

  1. Joke

    een t-shirt met ankertjes, daar ben ik verslaafd aan, aan ankertjes voor mijn kleine man!
    En Sissy boy, love love love it too!

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>