lilith schrijft een jaaroverzicht

IMG_4044

Mag het al? Volgens mij wel!

Nog maar een week of twee en we zitten al aan de kaasbolletjes en de zakouskis he mannen.

Dingen die ik in 2018 voor het eerst deed:

IMG_3937

Dingen die ik mooi vond om te zien

IMG_4165

Dingen waar ik van genoot:

 • lange avondwandelingen, al dan niet in fijn gezelschap
 • mijn perfect bollende verhuis, met ongelooflijke dank aan Ilse van In Orde
 • het lezen van meer dan veertig boeken, voor een deel in mijn geweldige nieuwe leeszetel
 • naar de Kattenstoet gaan met mijn kinders
 • hoe Dexter opging in het WK Voetbal
 • het WK Voetbal en de viering in Brussel en all the feels
 • de fijne ontmoetingen op de eerste Productivity Friday van Werk & Leven
 • de positieve verhalen in de “YNAB voor beginners”-Facebookgroep. Ja, ik ga nog één keer lanceren in 2019, zet je op de wachtlijst als je daar meer over wilt weten
 • Dexter die leerde lezen, en met plezier
 • rommelen in mijn heerlijke nieuwe keuken

Dingen die ik iedereen kan aanraden:

IMG_3431

Mijn meest gelezen posts van het jaar: 

 1. Heerlijk huis te koop in Ieper (dat van ons)
 2. Lilith voelt haar hart breken boven een potje garnalen
 3. Hoe stoppen met cola light drinken voor mij meer is dan geen cola light meer drinken
 4. Lilith beantwoordt de vragen die ze het meest krijgt over de nieuwe crib
 5. Lilith deelt 37 tips voor 37 jaar

Voel je vrij om jouw favorieten van 2018 te delen in de reacties hieronder. Ontdekkingen, evoluties, dingen die jij geweldig vond, we lezen heel graag mee!

Reacties

 1. Oh dat verhaal van die reispas vergeet ik nooit. Ik zeg niet dat ik het nooit voor zal hebben, maar ik weet allesinds dat er een oplossing voor bestaat met de sneller dan snellersnel of was het de superspoedige spoed procedure.

 2. Die reispas was inderdaad een hilarisch verhaal :-)
  Leuke opsomming Lilith!
  Ik heb me al altijd afgevraagd hoe je die sterretjes als bullet points kunt gebruiken :-)

 3. Alles wat te maken heeft met introvert ouderschap, daar heb je een aandeel in gehad voor mij met het artikel in de krant eerder dit jaar! En natuurlijk de wandelingen vond ik ook fijn, inclusief de HAKA waar we veel te laat voor waren :-D.
  Mijn degout voor “naar zee gaan in de zomer” omzetten in “we gaan naar zee want daar is het blijkbaar frisser!” :-D is iets dat ik echt geleerd heb dit jaar en waar ik volgend jaar weer content voor zal zijn.

 4. vero

  Hopelijk blijft ‘m ook lang zijn prijs waard. Bij mij ongeveer een half jaar. Daarna was ’t maar triestig. Maar misschien was er een productiefoutje bij mij en zal die bij jullie superlang goed blijven! ;-)

Reageer zelf

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>